Triniti
Triniti
 

BelangrijkPrivacy- en cookie beleid

Op deze pagina staan de privacy voorwaarden van het gebruik van Triniti, onderdelen van Triniti en deze website beschreven.

Triniti en DataBout zijn onderdelen van Triniti Solutions bv. Via onze websites en onderdelen daarvan worden privacygevoelige gegevens oftewel persoonsgegevens verwerkt. Triniti Solutions respecteert uw privacy en behandelt uw persoonsgegevens zorgvuldig en vertrouwelijk. De verwerking van uw persoonsgegevens gebeurt conform de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG).

In dit privacy- en cookie beleid leggen wij uit welke persoonsgegevens wij verzamelen en gebruiken, en met welk doel. Wij raden u aan deze verklaring zorgvuldig te lezen.

Inhoud:

Welke data verzamelen we en hoe verzamelen wij deze?

Bij het gebruik van onze website en diensten laat u bepaalde gegevens bij ons achter. Dat kunnen persoonsgegevens zijn. Zo vragen wij bij het plaatsen en afrekenen van uw bestelling de benodigde persoonsgegevens om uw bestelling zo goed mogelijk te kunnen afhandelen. Ook vragen wij bij het maken van een reservering om enkele persoonsgegevens.

Verder biedt de website de mogelijkheid om vragen te stellen door middel van een contactformulier, waarbij diverse gegevens worden gevraag om uw vraag te kunnen behandelen. Tot slot kunt u zich inschrijven voor een nieuwsbrief.

Wij verwerken van u de volgende gegevens (medeafhankelijk van de acties die u uitvoert op onze site):

  • NAW-gegevens
  • e-mail adres
  • telefoonnummer
  • IP-Aadres
  • betaalgegevens
  • logingegevens

Bovenstaande gegevens worden gebruikt voor de volgende doeleinden:

  • U gebruik te laten maken van onze dienstverlening
  • Het afnemen van diensten via de website en onderdelen daarvan
  • U toegang verlenen tot uw account
  • Het afhandelen van uw bestelling en het informeren over het verloop daarvan
  • Het afhandelen van uw reservering en het informeren over het verloop daarvan
  • Het verzenden van gepersonaliseerde nieuwsbrieven op basis van uw interesses en uw aankoop- en reserveringsgeschiedenis
  • Het beantwoorden van (aan)vragen die gesteld zijn via de website
  • Het informeren over storingen en onderhoud aan onze diensten
  • Het verbeteren van onze dienstverlening
  • Het afhandelen van betalingen via onze betaalprovider Stripe

Hoe slaan wij de data op?

Triniti Solutions slaat uw data veilig en zonodig verleuteld op. Om misbruik van en ongeautoriseerde toegang tot uw persoonsgegevens tegen te gaan, nemen wij passende beveiligingsmaatregelen. Betaalgegevens worden uitsluitend verwerkt door onze betaalprovider Stripe

Opgeslagen data wordt bewaard zolang het nodig is om onze dienst aan u te leveren en/of u ingeschreven bent voor onze nieuwsbrief. Administratieve gegevens, zoals facturen en aankopen, zullen volgens het verplichte termijn van de Belastingdienst 7 jaar te bewaren.

Marketing

Triniti Solutions wilt u graag passende informatie versturen over onze producten en diensten waarin u misschien interesse heeft.

Als u geaccepteerd heeft om marketing contact te ontvangen, kunt u zich altijd op een later tijdstip weer uitschrijven. U heeft het recht om op ieder moment met Triniti Solutions contact op te nemen om u zich uit te schrijven voor marketing contact.

Verstrekking aan derden

Triniti Solutions verstrekt uw gegevens niet aan derden, behalve in het geval van een wettelijke vordering of wanneer dit noodzakelijk verband houdt met de levering van een product en/of dienst.

Aanpassen van uw gegevens

Uw kunt uw klantgegeven inzien en aanpassen via het klantportaal van Triniti Solutions. Eenmaal ingelogd kunt u onder 'Profiel' uw gegevens inzien en wijzigen.

Wat zijn uw gegevensbeschermingsrechten?

Indien u aan ons persoonsgegevens heeft verstrekt, kunt u ons een verzoek toesturen om deze gegevens in te zien, te wijzigen of te verwijderen. Hiervoor rekenen wij een kleine vergoeding. Daarnaast heeft u in sommige gevallen het recht om de verwerking van uw persoonsgegevens te beperken, daar bezwaar tegen te maken of uw gegevens te exporteren.

Neem hiervoor contact met ons op via het contactformulier of kun u uw verzoek richten aan info@trinitisolutions.nl

Wat zijn cookies?

Op alle websites van Triniti Solutions (zoals het klantportaal en het dashboard) maken wij gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig, klein en tijdelijk bestand die op uw computer wordt opgeslagen. Cookies zorgen ervoor dat we onze websites en diensten gebruiksvriendelijker en beter voor u kunnen maken. Kijk voor meer informatie over cookies op allaboutcookies.org.

Hoe gebruiken wij cookies?

Op de websites van Triniti Solutions gebruiken wij cookies uitsluitend om de website functioneel te maken. Door bijvoorbeeld te onthouden dat u ingelogd bent op de site, zodat u niet op iedere pagina opnieuw hoeft in te loggen. Wij gebruiken cookies dus niet om andere data van u te traceren.

Welke type cookies gebruiken wij?

Er zijn een aantal verschillende soorten cookies, op de websites van Triniti Solutions gebruiken wij de volgende:

  • Functionele - Triniti Solutions gebruikt deze cookies zodat we u kunnen herkennen op onze website en voorgaande geselecteerde voorkeuren kunnen onthouden. Hieronder valt welke taal voorkeur u heeft en op welke locatie u zich bevind. Een mix van eerste- en derde partij cookies worden gebruikt.

Hoe kunt u uw cookies beheren?

U kunt uw browser instellen dat deze geen cookies accepteert. De bovenstaande website legt uit hoe u dit doet en bestaande cookies kunt verwijderen. Maar in meeste gevallen zullen dan een aantal functionaliteiten van ons platform niet meer kunnen functioneren.

Privacy beleid van andere websites?

Triniti Solutions biedt de mogelijkheid om via het account derde partijen in te loggen (bijvoorbeeld Facebook of Google). Triniti Solutions is niet verantwoordelijk voor de diensten van deze partijen. Voor informatie over de verwerking van gegevens in verband met deze inlogmethodes, verwijzen wij u naar het privacybeleid van de betreffende partij.

Daarnaast maakt Triniti Solutions gebruik van een externe betaalprovider Stripe. Voor informatie over de verwerking van de gegevens bij Stripe, verwijzen wij u naar het privacybeleid van deze partij.

Deze verklaring is niet van toepassing op websites van derden die door middel van links met onze website zijn verbonden. Wij kunnen niet garanderen dat deze derden op een betrouwbare of veilige manier met uw persoonsgegevens omgaan. Wij raden u aan de privacyverklaring van deze websites te lezen alvorens van deze websites gebruik te maken.

Aanpassingen privacy beleid

Triniti Solutions behoudt zich het recht voor om wijzigingen aan te brengen in deze verklaring. Wanneer er wijzigingen zijn, publiceren wij deze op onze website. Het verdient aanbeveling om deze verklaring geregeld te raadplegen, zodat u van deze wijzigingen op de hoogte bent.

Contact opnemen met de juiste autoriteiten

Natuurlijk helpen wij u graag verder als u klachten heeft over de verwerking van uw persoonsgegevens. Op grond van de privacywet heeft u ook het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens tegen deze verwerking van persoonsgegevens. U kun hiervoor contact opnemen met de Autoriteit Persoonsgegevens.

Hoe kunt u contact met ons opnemen?

Als u vragen heeft over uw privacy en onze privacy- en cookie verklaring, dan kunt u deze stellen door contact op te nemen met Triniti Solutions via:

Industrieweg 4b
6662 PA Elst (gld)
Telefoonnummer: 026 3636068
Email: info@trinitisolutions.nl